Houe Film i kapløb med tiden i turbo-projekt

Kan det lade sig gøre, at producere en kortfilm på bare 3 måneder? – De fleste med kendskab til filmbranchen vil nok sige nej. Og måske præcis derfor, er det akkurat hvad Houe Film fra Mors har tænkt sig at gøre.

Første gang Malthe Houe, som er direktør i Danmarks yngste filmselskab, lavede en kortfilm tog det 2 år at gøre den færdig. Men behøver det virkelig tage så lang tid? Dét skal vise sig når der er premiere den 13. februar. Invitationerne er allerede sendt ud.

Hele processen startede den 13. november sidste år, og på nuværende tidspunkt er manuskriptet ved at være på plads. Og det skulle det også gerne være; optagelserne til kortfilmen starter nemlig på Mors i slutningen af denne måned.

– Vi kan ikke sige så meget om handlingen på kortfilmen endnu, men den tager udgangspunkt i et medie, rigtig mange børn og unge befinder sig på dagligt, fortæller filmselskabets direktør Malte Houe.

Malthe Houe og Bertram Bailey. Foto: Houe Film

De kommende dag bruges på at samle de folk, som skal være med til at spille de forskellige roller i filmen samt det tekniske personel.

– Situationen (coronasituationen, red.) gør det langt fra nemmere, men vi fortsætter, og er sikre på vi nok skal klare den. Vi får travlt, meget travlt, lyder det fra Bertram Bailey, der også er en del af Houe Film.

Forfatter

Related posts

Top