Her er de nominerede til Årets Talent og Årets Sportsnavn i Thy

De første nominerede til en række priser til Thy Award er blevet offentliggjort, og nu løftes sløret for hvem de nominerede i kategorierne Årets Talent og Årets Sportsnavn er.

For at kandidere til prisen ”Årets talent” skal udøverne, udover at kunne defineres som eliteudøver ud fra Thisted Kommunes eliteidrætsdefinition, have vist en bemærkelsesværdig udvikling samt resultater indenfor faktorer som flid, motivation, engagement og sportslige præstationer.

De nominerede til ”Årets Talent” 2019 er:
– 19-årige Mads Hoxer Hangaard, Mors-Thy Håndbold. Han beskrives som en ydmyg spiller med masser af gå-på-mod. Han har allerede gjort sig toneangivende på liga-niveau. Derudover har han vundet VM-bronze med det danske U23-landhold.

– 15-årige Sebastian Jørgensen, Thisted Svømmeklub. Han blev dansk årgangsmester i 200 meter medley, og har generelt haft en stor medaljehøst i 2019.

– 18-årige Emilie Kjær Christensen, Bedsted KFUM Volleyball. Hun er dedikeret til sin sport, ekstrem vedholdende og ihærdig. Hun er udtaget til Ungdomslandsholdet, og har udvist potentiale som ligaspiller.

Mads Hoxer Hangaard. Foto: Mors-Thy Håndbold

For at blive nomineret til pris som Årets Sportsnavn skal man have præsteret på højeste niveau nationalt eller inter-nationalt. Man skal have udvist stor kontinuitet indenfor sin sportsgren og leveret på højt niveau over lang tid. Man skal have præsteret i en sådan grad, at man har været med til at sætte Thisted Kommune på landkortet.

De nominerede til ”Årets Sportsnavn” 2019 er:

– 22-årige Rikke Dybdahl (foto, red.) – Thisted Q. Hun har været kampafgørende for FC Thy-Thisted Q i Kvindeligaen. Hun har fået debut på U23-landsholdet og A-landsholdet.

– 26-årige Casper Steinfath, NASA. Han vandt World Touren i Stand Up Paddling, og er en fantastisk ambassadør for Thy. Samtidig blev han kåret som Verdensmester for 5. gang.

– 24-årige Matti Christensen, Thisted Vægttrænings Forening. Han har igennem flere år udvist et højt niveau, og sikrede sig sidste år to EM-guldmedaljer. Satte ny Europarekord i 2019.

Matti Christensen. Pressefoto

Årets Leder
Lederprisen gives til en leder, der har ydet en særlig og mangeårig ulønnet indsats for det frivillige folkeoplysende fore-ningsarbejde i Thisted Kommune. Der lægges vægt på, at lederen, igennem sin indsats, har opnået bemærkelsesværdige resultater, som har været med til at udvikle foreningen og sætte den på ”landkortet” i Thy.

Årets Leder offentliggøres til Thy Awards, og det bliver en overraskelse for alle, da der ikke på forhånd er nogle nominerede i denne kategori.

Thy Awards finder sted 31. januar i Thy Hallen.

 

 

Forfatter

Related posts

Top