Lokal sponsor på verdens eneste 24-timers SUP-event

Red Bull Midsummer Vikings ved Amager Strandpark er verdens eneste 24-timers SUP-event, og i år er der crew-t-shirts og sponsorgaver fra Danmarks ældste surfertøj-brand, nemlig Klitmøller Rig Wear.

Ifølge virksomhedens ejer Christian Taasti, der er en af pionererne i det danske windsurfmiljø i Klitmøller, giver det god mening, at netop hans brand leverer t-shirts og præmier til Midsummer Vikings.

– Som surfbrand har vi en stærk forankring inde for windsurfing, kitesurfing og paddlesurfing, der alle udspringer af den store passion for havet. Så selvfølgelig vil vi være en del af det her fede event, siger han.

Han startede Klitmøller Rig Wear i 1989

400 deltagere fra hele verden
Igen i år har der været run på tilmeldingerne, og de er tikket ind fra hele verden. Faktisk er der 400 padlere fordelt på de 80 hold, som stiller op bag startstregen.

Bag konceptet Red Bull Midsummer Vikings står thyboen Casper Steinfath, der er mangedobbelt Europa- og verdensmester i SUP og den bedste paddlesurfer i Danmark.

Han har som optakt til eventet netop afsluttet en 1400 kilometer tur rundt om Danmark.

Ruten til Mddsummer Vikings består af en knap fem kilometer lang omgang rundt om Amager Strandpark i hjertet af København. Red Bull Midsummer Vikings løber af stablen i weekenden 18.-19. juni.

Forfatter

Related posts

Top