Her er årets første studenter fra EUC Nordvest

Mandag d. 20. juni sprang Amalie Boddum Damgaard fra Thisted Handelsgymnasium, ud som årets første student fra EUC Nordvest. Samme dag fik yderligere 10 elever status som årets første student fra deres respektive afdelinger; Teknisk Gymnasium Thisted, Morsø Handelsgymnasium, Fjerritslev Handelsgymnasium og EUX Teknisk.

Godt nok strålede solen ikke fra en helt skyfri himmel, men det betød intet, for de 11 EUC Nordvest-elever strålede om kap, da de fik studenterhuerne på hovedet som bevis på, at studentereksamen nu er i hus.

Årets første studenter er i nævnte rækkefølge:

· Thisted Handelsgymnasium
Amalie Boddum Damgaard

· Teknisk Gymnasium Thisted
Julie Svit Pedersen, Christian Morais Mouritzen og Clara Rydahl Frederiksen (gruppeeksamen)

· EUX Teknisk
Lasse Kildahl Kristensen, Sebastian Gunnar Vestergaard Lundby og Magnus Grønbæk Mejlgaard (gruppeeksamen)

· Fjerritslev Handelsgymnasium
Mille Hjørnet Jensen og Nikolaj Imse Christensen

· Morsø Handelsgymnasium
Karla Timmers og Anton Hensberg

Nu venter en festlig studenteruge og en velfortjent sommerferie, inden de unge studenter tager hul på næste etape af deres fremtidsplaner. Disse planer er på den lange bane meget forskellige, men indebærer for de flestes vedkommende konkrete planer om videreuddannelse.

På den korte bane har hovedparten af de nyklækkede studenter dog planer om at holde et sabbatår. Her er målet for nogen at få noget erhvervserfaring og tjene en god sjat penge, inden de skal læse videre, mens andre har planer om at skulle på højskole eller ud at opleve den store verden uden for landets grænser.

De tre EUX-studenter vil alle ud og arbejde inden for deres fag som faglært tømrer, inden de tager endelig stilling til eventuel videreuddannelse.

Forfatter

Related posts

Top