Glamping-succesen fortsætter på Fur

Den store efterspørgsel på ”Glamping-ferie”, som Fur Camping introducerede for et par år siden, er blevet så stor en succes, at værtsparret Betina og Brian Bugge nu tredobler konceptets kapacitet.

Glamping er et begreb der dækker over en ny form for luksuscamping. Glamping kan bedst oversættes til “Glamourøs Camping” eller “Teltferie på første klasse”. Man har så at sige taget den hjemlige komfort eller hotelværelsets faciliteter med ud i naturen – altså rigtige senge, køleskab, LED-lys og WiFi, men man bor i villatelt med alle de fordele det indebærer for børnefamilier, hvor der er nye legekammerater, legeplads, boldbane og mulighed for at lave alt, hvad I kan finde på.

Fur Camping har i år udvidet det velkendte familie-koncept fra 2 til 3 villatelte, men har nu også lavet et ”Outdoor Life” koncept sammen med den danske teltfabrikant Isabella, hvor man rigtig har mulighed for at forkæle sig selv –og sin partner, og lade tankerne flyve tilbage til ny forelskelsens første teltture.

Foto: Fur Camping

Det består af 3 spidstelte, hvor de bedste øjeblikke taget ud af historien i 1964 og opdateret til en moderne 2019-version. Teltet er “de gode gamle dage” i en nyfortolket udgave, der gør de gode gamle dage nærværende – og bedre endnu. De er nemlig opstillet på træbund, og foran er der træterrasse og teltets side kan slås op som solsejl.

Også her er teltet allerede opstillet ved ankomst til pladsen og er der en rigtig seng at sove i – dyner og puder, havemøbler og køkken- og kogegrej pakket i en lille picnic-taske. Teltene ligger i skygge for morgensolen og vendt mod aftensolen – og tæt ved campingpladsens moderne servicebygning med badeværelser, køkkenfaciliteter, køleskab, samt grillplads og opholdsrum med indendørs og udendørs spisepladser.

Ønskes en ”all-inclusive”-weekend, kan FUR Camping også tilbyde tilkøb af det populære ”weekend-deluxe”-koncept, hvor alle måltider og drikkevarer er inkluderet.

Teltene kan bookes frem til starten af september.

Foto: Poul Harkær

Forfatter

Related posts

Top