Campingplads tilbyder fleksibel overnatning for autocampere

Flere og flere autocampere besøger Fur.

Derfor tilbyder øens campingplads nu fleksibel overnatning på sin nye CamperStop-plads.

Værtsparret Betina og Brian Bugge fortæller, at de med udvidelsen med de 12 nye autocamperpladser bliver håber at blive medvirkende til, at færre kører forgæves, når der søges efter overnatningssteder for autocampere på Fur.

Pladsen er etableret med særskilt indkørsel og er nivelleret og stabiliseret med grus, således den uanset vejrlig kan bære de tunge køretøjer. Desuden er der trukket el og trådløst internet ud til pladsen.

Rundt om CamperStop-pladsen er der skabt et grønt miljø med mulighed for at opholde sig til lyden af den rislende Råkilde.

Det nye koncept skal være spå fleksibelt for gæsterne som overhovedet muligt. Derfor er der heller ingen faste tider for check in- og ud og der betales pr. time pr. autocamper uanset antallet af personer i vognen

Desuden arbejdes der i øjeblikket på at udvikle et selvbetjent system, så der bl.a. kan checkes ind og ud via en QR-kode fra sin mobiltelefon, således pladsen er tilgængelig døgnet rundt, uden at gæsten skal være afhængig af receptionens åbningstider.

Forfatter

Related posts

Top