Foreningen Radio Limfjord præsenterer nyt overskud

Foreningen Radio Limfjord, der driver de tre radiostationer Radio Limfjord, Limfjord Mix og Limfjord Slager samt dette nyhedssite, kom ud af 2018 med et overskud på en lille halv million kroner; 417.188 kroner for at være helt præcis.

På den årlige generalforsamling mandag aften kunne radiochef Allan Josefsen berette om endnu et spændende år for det lokale mediehus:

– Vi startede året med at få tildelt nye frekvenser, som faktisk betød at Radio Limfjord har fordoblet sit sendeområde, og dækker nu længerede nordpå, til omkring Fjerritslev. Sydpå er der ligeledes sket en del da vi fik sende tilladelse i Struer, Lemvig og Vemb.

– Det nye område sydpå vil i nær fremtid få et øget fokus, fortæller radiochefen.

2018 blev også året hvor foreningen startede to nye radiostationer op på FM-båndet: Limfjord Mix, der spiller verdens bedste hits fra 70erne, 80erne og 90erne – og Limfjord Slager der på det seneste har fået landsdækkende opmærksomhed. Også en enkelt ugeavis syd for den dansk-tyske grænse har fået øje på radiokanalen der udelukkende spiller dansktop, slager og oldies.

LÆS OGSÅ:

I starten blev der grinet: Nu hitter Limfjord Slager i hele landet

 

Forfatter

Related posts

Top