I starten blev der grinet: Nu hitter Limfjord Slager i hele landet

Pr. 1. januar 2018 gik en ny radiokanal i luften på FM-båndet over Nordvestjylland; Limfjord Slager der spiller danskotop-musik, slagere og oldies.

Radiostationen, der drives af Foreningen Radio Limfjord der også driver radiostationerne Radio Limfjord og Limfjord Mix samt dette nyhedssite, havde forud for åbningen på FM testet slager-kanalen som en internetradio i et par år – og det var med stor succes. Og selvom der flere steder i branchen blev grinet af den nye radiostation formåede man at finde et hul i markedet; et hul der nu er blevet lukket:

– Folk har nok altid elsket dansktop-musik, slagere og oldies, men vi fik først øjnene op for det for nogle år siden, fortæller Radiochef Allan Josefsen.

Journalist fra Familie Journalen Johan Isbrand besøgte Limfjord Slager, mens en fotograf fra TV Midtvest sikrede det hele på video. Foto: Søren Lamberth (Aller)

Musikken spiller døgnet rundt, og selvom der kun er værter på i weekenden har lyttere over hele landet fået ørerne op for den lokale slager-kanal:

– Det ser vi bl.a. ved, at flere har meldt sig ind i Foreningen Radio Limfjord – bl.a. fra Sjælland, ene og alene pga. af Limfjord Slager, siger Allan Josefsen.

Ugebladet Familie Journalen, der hvert år uddeler Dansktop Prisen, har også opdaget Limfjord Slager. Derfor besøgte en journalist og en fotograf mandag eftermiddag mediehuset i Bjergby med henblik på at skrive en artikel.  Journalist Johan Isbrand medvirkede også i optagelserne til et radioprogram der sendes på slager-kanalen på lørdag kl. 14-15:

Radiochef Allan Josefsen og journalist Johan Isbrand finder guld i pladearkivet. Foto: Søren Lamberth (Aller)

– Det kommer til at handle om dansktop generelt, men også Dansktop Prisen, fortæller Allan Josefsen og afslører, at der vil være billetter på højkant til prisuddelingen der finder sted i Jyske Bank Boxen i Herning den 23. marts.

Også TV Midtvest besøgte Limfjord Slager mandag eftermiddag – se indslaget fra besøget HER.

Se hvordan du kan lytte til Limfjord Slager HER

Foto: Søren Lamberth (Aller)

 

Forfatter

Related posts

Top