Fodbolddirektøren har takket af

Karl Kristian Guldhammer er pr. 1. december ikke længere administrerende direktør i Thisted FC Elite. Han fik tilbudt en stilling hos Revision Limfjord, som han har valgt at takke ja til.

– Vi har været rigtig glade for Karl Kristian – og jeg er ikke i tvivl om at han også har været rigtig glad for jobbet, men dels fik han tilbudt en rigtig spændende stilling hos Revision Limfjord og dels tror jeg godt at vi kan sige, at det har været en meget anstrengende stilling han har haft i TFC og at man bliver lidt slidt op af det, fortæller bestyrelsesformand Henrik Tinggaard.

Klubben har istedet allieret sig med Per Nørgaard som bliver ny daglig leder og direktør, mens Kenneth Parmo Nielsen indtræder i rollen som kommerciel leder. Karl Kristian Guldhammer vil i overgangsfasen hjælpe til på sidelinjen.

Der er for både Per Nørgaard og Kenneth Parmo Nielsen tale om deltidsstillinger. Begge bevarer deres civile jobs ved siden af.

– Ansættelserne har også relation til vores planer om at smelte administrationen i TFC elite og TFC amatør sammen, slutter Henrik Tinggaard.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top