Flotte tilmeldingstal på EUC Nordvest

EUC Nordvest kan igen i år bryste sig af flotte tilmeldingstal til skolens ungdomsuddannelser. Pt. har mere end 400 unge tilmeldt sig én af skolens uddannelser.

I skrivende stund har EUC Nordvest modtaget 238 tilmeldinger til skolens gymnasiale uddannelser samt 170 tilmeldinger til GF1 på erhvervsuddannelserne. Dermed ligger tilmeldingstallet på niveau med tilmeldingstallet pr. 15. marts sidste år. Dog viser erfaringerne, at der ofte drypper en del eftertilmeldinger ind i ugerne umiddelbart efter deadline, og derfor forventer ledelsen på EUC Nordvest, at det nuværende optagstal kommer til at stige yderligere de kommende uger.

– Det er flotte tal, som overordnet set rammer nærmest ’spot on’ i forhold til vores forventninger. Nogle afdelinger ligger over det forventede niveau, mens andre ligger under, og der er det helt klart min forhåbning, at nogle af de eftertilmeldinger, der tikker ind de kommende uger, vil fordele sig, så der bliver balance i regnskabet også på afdelingsniveau, lyder det fra direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest.

Fremgang på de gymnasiale uddannelser i Thy
Ser man nærmere på de gymnasiale uddannelser, så har Teknisk Gymnasium Thisted fået rigtig fine tilmeldingstal. Pt. er 49 elever tilmeldt, og det betyder, at skolen igen i år kan starte to store HTX-klasser op til august. Også Thisted Handelsgymnasium melder om meget flotte tilmeldingstal. Her er der pt. 116 tilmeldinger, hvilket ligger en del over det forventede.

Til gengæld har de merkantile gymnasier i Nykøbing og Fjerritslev måtte indkassere en mindre tilbagegang. Morsø Handelsgymnasium har fået 48 tilmeldinger, mens Fjerritslev Handelsgymnasium kan notere sig for 25 tilmeldinger.

Fordelingen på de enkelte erhvervsuddannelser ligger endnu ikke fast.

LÆS OGSÅ:

Forfatter

Related posts

Top