FC Thy-Thisted Q skriver kontrakt med lokal U-landsholdsspiller

FC Thy-Thisted Q har skrevet kontrakt med Sophie Gravesen der i øjeblikket for FC Thy Piger i U18 DM-rækken. Aftalen gælder for to et halvt år.

– Sophie er en ”rigtig” FC Thy-pige, som har haft sin fodbold opdragelse i Nors Boldklub inden hun som U13-spiller blev en del af FC Thy Piger, fortæller en stolt formand for FC Thy Piger, Bent Andersen.

Sophie Gravesen går lige nu på Skyum Idrætsefterskole hvor hun er topscorer for holdet i U18 DM-rækken. Hun fik sin debut for FC Thy-Thisted Q der spiller i Gjensidige Kvindeliga allerede som U16-spiller.

Det er tanken, at hun skal træne med ligatruppen 1-2 gange i ugen i foråret 2020. Derefter skal træningerne øges til 2-3 gange i ugen. Hun skal som udgangspunkt spille kampe på U18 DM-holdet så længe som muligt.

– Vi har først og fremmest skrevet kontrakt med Sophie, fordi hun er en dygtig angriber, som scorer mange mål. Men vi vil også gerne belønne en ung lokal spiller, som vi tror på kan udvikle sig til noget stort. Med kontrakten til Sophie har vi som klub været med til at sikre ro omkring hendes ungdomsuddannelse i Thisted, udtaler formand for FC Thy- Thisted Q, Per Nørgaard.

Pressefoto

En stolt formand for FC Thy Piger, Bent Andersen udtaler.

– Det er en meget stor dag for FC Thy Piger. Sophie er indbegrebet af en rigtig FC T Pige. Jeg mødte første gang Sophie til en træning med U9 pigerne i Nors Boldklub. Allerede der var der noget ekstraordinært over hendes præstation. Sophie har scoret mål på samlebånd både for klubben og på U16 og U17 landsholdene. FC Thy Piger vil gerne ønske Sophie held og lykke på hendes nye rejse.

Sophie selv glæder sig også til en masse fede oplevelser med FC Thy-Thisted Q:

– Jeg forventer selvfølgelig, at jeg udvikler mig spillemæssigt grundet flere træninger med mere udfordring og højere intensitet. Derfor vil kravene til mig til træning, såvel som i kamp øges – det bliver en fed udfordring. Og så håber jeg, at jeg er i stand til at tilkæmpe mig en plads på det nye U19 landshold efter sommerferien.

Privatfoto (arkiv)

Forfatter

Related posts

Top