Fællesskab og hygge i fokus: SommerCamp på Nordic Food College

Der er dømt fællesskab, hygge og højt humør, når Nordic Food College gentager succesen og arrangerer SommerCamp for børn og unge i alderen 11-14 år.

Her venter tre forrygende dage propfyldt med spændende aktiviteter og sjove oplevelser. På camp’en får man mulighed for at lære en masse om råvarernes vej fra jord til bord, hilse på gårdens dyr, høste grøntsager og krydderurter, lave lækker mad i køkkenet og ved grillen, hygge med sjove lege og aktiviteter og knytte nye venskaber.

Der er kort og godt lagt op til en ordentlig én på opleveren.

Det var i sin tid Morsø Landbrugsskole, der startede de populære camps, som har kørt siden 2014, og forstander Jonas Lundgren Bach Korsgaard fortæller, at interessen for konceptet har været stærkt stigende de senere år. Ikke mindst efter at Nordic Food College blev en realitet, og Morsø Landbrugsskole og Culinary begyndte at danne parløb.

– Det er dejligt, at vi har formået at skabe et koncept, der kører supergodt, og som bidrager til, at børn og unge i vores lokalområde kan få en kanongod start på sommerferien, lyder det fra Jonas Lundgren Bach Korsgaard.

SommerCamp’en afvikles i perioden onsdag d. 29. juni til fredag d. 1. juli. Tilmelding til Nordic Food Colleges SommerCamp sker via skolens hjemmeside. Sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 13. juni.

Forfatter

Related posts

Top