Et wakeup-call af de helt store: – Det skal nok lykkes!

Der skulle et opråb af de hele til, men så skete der også noget.

Thy Rock, der siden 2000 har været en fast tradition for mange, var truet på eksistensen. I sidste uge manglede man cirka halvdelen af de 1000-1100 frivillige, og det fik formand Hans Peter Jarl Madsen til at slå alarm. Og det virkede.

400 har siden meldt sig under fanerne, og spørger man Hans Peter Jarl Madsen skyldes den sene tilstrømning en kombination at flere ting:

– Først og fremmest tror jeg, at det er gået op for folk hvor alvorligt situationen egentlig er og var. Jeg tror det var mange, der fik et wakeup-call og tænkte, at: “Vi må nok hellere give et nap med som vi plejer, og så få os meldt ret hurtigt”, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

Thy Rock skal der nok blive selvom der stadig mangler 200-250 frivillige. Et konstruktivt møde med de 8 foreninger, som er med til at få det hele til at hænge sammen, giver nemlig håb for, at også de sidste melder sig:

– Jeg er næsten sikker på, at det nok skal lykkes, slutter Hans Peter Jarl Madsen.

Thy Rock finder sted den sidste weekend i juni og har navne som The Script, Jonah Blacksmith, Gnags, L.O.C., Harske Hubbi og Kato på programmet.

Arkivfoto: Thy Rock

Forfatter

Related posts

Top