Et enkelt tryk kan gøre en stor lokal forskel

Tomme dåser, flasker og ølkasser kan nu få stor værdi for børn og unge der spiller fodbold i Thisted. Når man som kunde i føtex i Thisted står foran flaskeautomaten på sin indkøbstur, får man nemlig nu muligheden for at omdanne sin flaskepant til direkte støtte til Thisted FC’s ungdomsafdeling.

– I føtex arbejder vi for en sundere og bedre hverdag, og derfor vil vi gerne bidrage til, at børn og unge kan være aktive i deres fritid. Vi synes, at Thisted FC ungdoms afdeling gør en stor forskel i her i lokalområdet. Så foruden en særskilt donation fra os har vi valgt at give kunder mulighed for at donere sin pant til arbejdet med børn der dyrker fodbold som motionsform. Vi håber, at rigtig mange vil tage godt imod vores initiativ og på den måde støtte op om klubbens arbejde, fortæller varehuschef i føtex Thisted, Palle Jensen.

Det sker helt enkelt ved at trykke på den særlige donationsknap i stedet for den normale pantknap. Med et tryk på donationsknappen vil pant-beløbet gå ubeskåret til Thisted FC`s yngste spillere.

Klubben har 600 medlemmer, og allerede nu er der en klar plan for, hvad føtex-samarbejdet skal udmønte sig i. Thisted FC vil nemlig bruge støtten på at tiltrække flere af de yngste børn.

– Vi er meget taknemmelige for samarbejdet med føtex, som gør en stor forskel for os. Gennem de sidste mange år har vi aktivt arbejdet for, at byens børn har gode og aktive tilbud, når de får fri fra skole. Derfor håber jeg selvfølgelig, at folk vil have os i tankerne, når de står foran pantautomaten i føtex, og jeg er utrolig glad for, at føtex har introduceret et så flot tiltag, siger Michael Bjørn fra Thisted FC.

 

Forfatter

Related posts

Top