Erfaren forsvarsprofil forlænger med Thisted FC

Den 26-årige forsvarsspiller Martin Søndergaard, har forlænget sin kontrakt med Thisted FC. Aftalen mellem de to parter gælder nu frem til næste sommer.

– Jeg er superglad for, at have forlænget min kontrakt med Thisted FC med endnu et år, udtaler Martin Søndergaard til klubbens hjemmside.

– Jeg er forsat glad for at være en del af spillertruppen i Thisted FC, og jeg vil gerne være med til at få bygget et nyt og stærkt hold op igen. Det bliver en stor udfordring og noget helt andet end de sidste par sæsoner i NordicBet Ligaen.

Martin Søndergaard kom klubben som U19-spiller, og fik sin første kontrakt i 2012. De seneste syv sæsoner har han været en fast del af truppen, og bliver med sin store erfaring en af de bærende spillere både på og uden for banen, når bolden efter sommerpausen atter triller i 2. division.

– Martin Søndergaard har den rutine og erfaring som et hold i en genopbygningsfase har brug for, og i Martin har vi en spillende midterforsvarer, der skaber balance på holdet. Martin ved også, hvad der kræves for at rykke op igen fra 2. division, og derfor glæder det os, at vi fortsat har ham ombord til den kommende sæson, siger cheftræner Bo Stougaard Thomsen.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top