Blomstermanden er klar med flere blomsterdrømme i Hurup

Hurup skal igen lægge rammer til en blomstrende oplevelse, skabt af Johnny Haugaard og forhåbentligt en masse frivillige.

I påsken var Johnny Haugaards blomsterudstilling Danmarks Vildeste Forårsudstilling i Hurup ellers på nippet til at blive aflyst, kun et enormt lokalt og siden nationalt engagement reddede udstillingen, men det har slet ikke skræmt Blomstermanden væk fra Thy.

– Der er nogle kræfter i byen, der gerne vil. De vil have, der skal ske noget. Jeg har sagt: Jeg vil gerne hjælpe jer, siger Johnny Haugaard til TV Midtvest.

Den nye blomsterudstilling får navnet Flowerdays og kommer til at foregå i september. Den nye farverige oplevelse vil til dels være udendørs og således pryde bybilledet i Hurup. Men der er i Johnny Haugaards univers ingen blomster uden frivillige.

– Vi er cirka 30 i denne uge, men jeg forventer, vi bliver mange flere, inden vi når til september, fortæller Johnny Haugaard til TV Midtvest. Han håber på at omkring 150 frivillige vil melde sig under fanerne for at gøre udstillingen til virkelighed.

Den lokale opbakning lægger ikke kun i timerne, der bruges, også økonomisk er der støtte at hente, således har Johnny Haugaard allerede sikret omkring 300.000 kroner til udstillingen.

LÆS OGSÅ:

Efter blomstermandens opråb: Regeringen foreslår nye regler 

 

Foto: Pressefoto

 

Related posts

Top