Beskedent underskud trods mange aflysninger

Et beskedent underskud på 11.112.

Bestyrelsen for Thisted Musikteater har godkendt regnskabet for 2020 og på trods af voldsomme udfordringer med hele og delvise nedlukninger som følge af pandemien, er det lykkedes at levere et fornuftigt regnskab.

Sidste år blev der investeret i et nyt moderne lydanlæg, som for alvor vil komme til sin ret, når musikteatret igen på invitere publikum ind i salen.

2021 bliver præget af ombygninger og renoveringer i begge ender af huset. Scenen får monteret nye, sikre elektriske hejse, der vil lette arbejdsgangen ved koncerter og forestillinger. Hovedindgangen mod Kr. Kolds Plads og Håndværkertorv bliver også renoveret og bliver en del af den nye Fjordpassage der forbinder havn og midtby. Begge projekter laves i tæt samarbejde med Thisted kommune.

Trods mange tommer stole og cirka omtrent lige så mange aflysninger, kommer Thisted Musikteater ud af 2020 med et beskedent underskud. Foto: Thisted Musikteater.

– Vi kan glæde os over, at Spillestedet Thy har fået fire år mere som regionalt spillested med Musikteatret som en af scenerne til store rytmiske koncerter. Limfjordsteatret er nyt egnsteater i Thisted kommune og har base i teaterhuset på Frederikstorv, men vil også lægge nogle større forestillinger i Musikteatret og således får teatergenren et løft, lyder det fra formand Chris Poulsen.

Han fortæller om et klart mål om at udvikle Thisted Musikteater, som et alsidigt og moderne kulturhus:

– Vi har heldigvis mange foreninger og frivillige, der lægger energi, kræfter og godt humør i de knap 100 årlige events, vi normalt har. Vi har etableret et endnu tættere samarbejde med KulturRummet, blandt andet omkring ledelsessparring og fælles booking, tilføjer Chris Poulsen inden han slutter:

– Helt generelt går det rigtig godt for Musikteatret, selvom coronaen stadig plager. Vi ser frem til genåbning og der ligger mange store spændende koncerter, forestillinger samt andre events, der venter på at blive sat op i salen og på den store scene.

Foto: Thisted Musikteater

Forfatter

Related posts

Top