Anklager droppet mod kroejer

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi meddelte tidligere på dagen, at der ikke vil blive rejst tiltale i en ellers hemmeligholdt sag fra starten af september.

Her rykkede politiet ud og afspærrede busterminalen i Nykøbing – hvorfor vidste ingen. Men rygterne begyndte hurtigt at sprede sig, og det stod hurtigt klart, at Jens-Peter Skov fra Sallingsund Færgekro spillede en rolle i sagen.

Midt- og Vestjyllands Politi har efterforsket sagen lige siden og i dag blev det så meldt ud, at man fra anklagemyndighedens side har vurderet, at man i en eventuel retssag ikke vil kunne bevise, at der skulle være foregået noget strafbart.

– Jeg har hørt mange rygter om, at jeg skulle have gjort alt muligt mod personen, og det har været fuldstændig forfærdeligt. Det har været hårdt for alle parter, og derfor er jeg også lettet over, at der ikke bliver rejst en straffesag mod mig, udtaler Jens-Peter Skov til Skive Folkeblad.

Sagen er foreløbigt lukket for politiets vedkommende, medmindre der bliver indgivet en klage over anklagemyndighedens beslutning. Hvis det sker, vil sagen blive kigget på igen.

Sallingsund Færgekro har på intet tidspunkt været lukket mens politiets har efterforsket sagen.

LÆS OGSÅ:

Ingen sag: Anklagemyndigheden dropper at rejse tiltale

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top