Analyse: Virksomheder fravælger Mors og Thy

Danske virksomheder hader Morsø og Thisted kommuner, men elsker Glostrup, Vallensbæk og Rødovre.

Sådan lyder lokalportalen.dk’s egen konklusion på en netop offentliggjort analyse der viser hvor danske virksomheder ønsker at bo.

Analysen er udarbejdet på baggrund af mere end 76.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af lokalesøgende virksomheder over en periode på et år.

Helt i bund i indekset ligger Morsø og Thisted Kommune med et indekstal på 0,15.

De enkelte kommuners indekstal er fundet ved at dividere antallet af søgninger med indbyggertallet og herefter gange med 100.

– Det er nok ikke den mest underbyggede analyse jeg har set i min tid som erhvervschef – faktisk det modsatte, fortæller direktør for Thy erhvervsforum, Kim Bak Christensen.

– Det er en analyse som alene laver en konklusion ud fra antal søgninger på én søgeportal. Det er nok ikke den portal man vil bruge i vores del af landet, hvis man er på udkig efter lokaler til sin virksomhed. Vi har mange, som ringer hertil. Vi ved, at også ejendomsmæglerne har mange henvendelser, siger han og fortsætter:

– Analysen fortæller mere om borgernes adfærd i forhold til at finde lokaler end den fortæller om hvor virksomheder vil bo, slutter han.

LÆS OGSÅ:

Lokal erhvervschef rystet over ny analyse

 

Forfatter

Related posts

Top