Ægtepar med overskud: Cykler til Paris for velgørenhed

Ægteparret Lene Kold og Klaus Madsen fra Thy er ikke som de fleste.

Lene Kold har i 34 år været sundhedsplejerske indtil hun stoppede for et par år siden. Klaus Madsen arbejde frem til 2010 som pressfotograf. De har været gift med hinanden i 45 år har, og har i  mere end 30 år har fundet stor glæde ved at cykle sammen. I år er den traditionelle sommerferie skiftet ud med en velgørenhedstur til  Paris hvor alle de indsamlede penge går ubeskåret til ”Stafet For Livet”.

– Vi betaler alle udgifter selv. Vi har ingen ledsagebil, og vi cykler alene med et minimum af bagage – det er vores ferietur i sommeren 2019, fortæller ægteparret.

Som sponsor er der mulighed for at støtte ægteparret på flere måder. Enten kan man aftale at betale et beløb for hver kørt kilometer eller man kan støtte med et fast beløb.

Den ca. 1.500 kilometer lange tur til den franske hovedstad Paris skydes i gang d. 11. juli og forventes afsluttet 14 dage senere – lige tids nok til at det cykle-glade ægtepar kan overvære afslutningen af verdens hårdeste cykelløb; Tour de France.

På parrets hjemmeside, www.thymadsen.dk vil der løbende under turen blive opdateret fra strabadserne der går gennem Jylland, Nordtyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Allerede nu ligger en beskrivelse af turen klar, og ruterne vil blive gjort tilgængelige efterhånden som de bliver lagt.

Lone Kold og Klaus Madsen har oplevet flere lande fra cykelsadlen end mange andre, og har bl.a. Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien, Østrig, og naturligvis Danmark på cv’et:

– Der er ikke mange veje i Thy vi har til gode at cykle på. Vi har mærket vind, vand, kølige og varme dage. Vi har cyklet til Paris og Wien, og i 2013 cyklede vi Danmark rundt.

Parret har i 23 år skudt cyklesæonen i gang på den spanske ferieø Mallorca.

Forfatter

Related posts

Top