Nu går turen til Paris

Ægteparret Lene Kold og Klaus Madsen fra Thy er ikke som de fleste.

Lene Kold har i 34 år været sundhedsplejerske indtil hun stoppede for et par år siden. Klaus Madsen arbejdede frem til 2010 som pressefotograf. De har været gift med hinanden i 45 år har, og har i mere end 30 år har fundet stor glæde ved at cykle sammen. I år er den traditionelle sommerferie skiftet ud med en velgørenhedstur til Paris hvor alle de indsamlede penge går ubeskåret til ”Stafet For Livet”.

Starten går i dag.

– Vi betaler alle udgifter selv. Vi har ingen ledsagerbil, og vi cykler alene med et minimum af bagage – det er vores ferietur i sommeren 2019. Hver eneste støttekrone går videre, for vi betaler selv alle udgifter til turen, fortæller ægteparret.

Den ca. 1.500 kilometer lange tur til den franske hovedstad forventes afsluttet om 14 dage – lige tids nok til at det cykle-glade ægtepar kan overvære afslutningen af verdens hårdeste cykelløb; Tour de France.

På parrets hjemmeside, www.thymadsen.dk vil der løbende under turen blive opdateret fra strabadserne der går gennem Jylland, Nordtyskland, Holland, Belgien og Frankrig.

Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top