Struer Kommune skærper kontrollen efter ny bedragerisag

Struer Kommune skærper nu kontrollen med de ansatte, som har adgang til kommunens penge. Det sker i kølvandet på to bedragerisager.

Igår meddelte Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse, at en tidligere medarbejder hos Struer Kommune er blevet tiltalt for bedrageri og dokumentfalsk.

Der er tale om Søren Adsersen, som blev fritaget for sin stilling som havnechef tilbage i februar, der er blevet tiltalt for bedrageri for godt 110.000 kroner.

Sagen kommer kun kort tid efter, at den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark blev idømt seks måneders  fængsel, efter han havde misbrugt et kommunalt kreditkort for over 120.000 kroner.

– Vi har skærpet vores kontrolprocedurer yderligere. Måske også mere end et almindeligt niveau for danske kommuner. Procedurerne er skærpet betydeligt, siger kommunaldirektør Jesper Thyrring Møller til TV Midtvest.

Jesper Thyrring Møller understreger, at de to sager  ikke har noget med hinanden at gøre som sådan, men kalder det “smadderuheldigt”, at de kommer lige efter hinanden.

Hvornår sagen mod den tidligere havnechef, som kom frem i lyset efter et tip til kommunen, kommer for rette er endnu ikke afgjort.

LÆS OGSÅ:

Ny bedragerisag: Tidligere kommunalt ansat lod kommunen betale for tv, gasgrill og plæneklipper

Foto: Mads Krabbe Fotografi

Forfatter

Related posts

Top