Flere medier dropper aprilsnaren i år

Siden 1600-tallen har der i Danmark været fast tradition for, at den første dag i april handler om at narre hinanden.

Men flere medier dropper i år aprilsnaren på grund af corona-krisen. Det viser en rundspørge som TV2 har foretaget blandt en række danske medier.

Dermed følger de medier, der altså idag ikke bringer en opdigtet historie, journalist og medierådgiver Ernest Poulsen, opfordring til at droppe traditionen i år.

– Så længe topnyheden på samtlige medier handler om, hvor mange danskere der er døde i dag, kan vi så ikke springe aprilsnar-nyhederne over, skrev han i et debatindlæg i fagbladet Journalisten forleden.

Af TV2’s rundspørge svarer både Berlingske, BT, JyllandsPosten og TV2 selv, at de afholder sig fra den spøgefulde tradition i år.

Heller ikke på LimfjordUpdate.dk bringer vi i år en aprilsnar som fx den vi bragte sidste år, hvor redaktionen kunne fortælle, at Mors-Thy Håndbold skiftede navn til Thy-Mors Håndbold. Du kan læse aprilsnarren fra 2019 nederst i denne artikel.

EkstraBladet advarer dog sine læsere om, at der i dagens avis vil være en aprilsnar, mens Information og Politiken opfordrer læserne til at kigge i avisen.

LÆS OGSÅ:

Mors-Thy Håndbold skifter navn til Thy-Mors Håndbold

 

Forfatter
Tags

Related posts

Top