Mors-Thy Håndbold skifter navn til Thy-Mors Håndbold

OBS: Nedenstående er en aprilsnar, og har altså ikke hold i virkeligheden

Når denne sæson er slut slutter samtidig en æra for det lokale håndboldflagskib, Mors-Thy Håndbold.

Siden sammenlægningen af HF Mors og Thisted IK i 2007 har det officielle navn været Mors-Thy Håndbold – men nu har klubben besluttet sig for at ændre navn til Thy-Mors Håndbold:

– Vi vil gerne fordele sol og vind lige, og vi mener, at det er på rette tid at vores tilknytning til Thy bliver nævnt først, fortæller sportschef Henrik Hedegaard til LimfjordUpdate.dk.

Han fortæller, at det ikke kommer til at spille nogen rolle for det sportslige setup i klubben, men erkender at kommercielle ønsker har spillet en rolle i forbindelse med navneskiftet.

Opbakning fra hovedsponsor
Hos Thisted Forsikring, der for mindre end en måned siden forlængede sin aftale som hovedsponsor for det nuværende Mors-Thy Håndbold, ser man frem til navneskiftet:

– Selvom vi fastholder at være hele Nordvestjyllands forsikringsselskab, så glæder vi os over vi nu får fuld valuta for vores sponsorkroner ved at få Thy nævnt først i klubnavnet, fortæller marketingmanager Rasmus Ustrup.

Dansk Håndbold Forbund bekræfter at have modtaget anmodningen om navneskiftet og oplyser, at der intet er til hinder for at klubben skifter navn – fra næste sæson.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top