I sidste weekend rykkede bilforhandleren Kristian Odgaard fra de gamle lokaler på Vesterbro i Nykøbing til et nybygget domicil på Aabro Fald i udkanten af byen.

Det nye bilhus er 1400 kvadratmeter større end det gamle, der var 1600 kvadratmeter. Samtidig er udenoms-arealet vokset til 15.000 kvadratmeter mod 4400 kvadratmeter på den gamle adresse. Desuden er værkstedet vokset fra 10 lifte til 15, og de to gamle salgskontorer er byttet ud med fire nye.

– Der er rigtig mange fordele ved at flytte til nye, støre lokaler og ikke mindst med det meget store udenoms-areal vi nu har fået, begynder Forretningschef Mikael Houe og Indehaver Kristian Odgaard.

Masser af fordele ved flytning
Af fordele nævner de i flæng:

– bedre præsentation af vores biler – både de nye og de brugte– helt anderledes tilgangs- og parkeringsforhold for vores kunder– bedre indretning af vores værksted hvilket giver større effektivitet– nye og moderne lokaler og værksted– bedre forhold for vores medarbejdere

Derudover er de ikke i tvivl om, at interessen og nysgerrigheden for projektet er stor, hvilket giver øget aktivitet i bilhuset, der forhåbentlig munder ud i flere kunder.

Selvom bilhuset officielt er rykket ind på sin nye adresse er byggeprocessen endnu ikke hundrede procent færdigt.

– Vi er meget bevidste om, at vi er flyttet ud i et byggeri, som også i de kommende uger og måneder vil være under færdiggørelse. Men vi mente alligevel at tiden var rigtig til at flytte, da det ville være svært at skaffe hjælpere til flytningen i sommerferien, fortæller de to bilhandlere.

Gang i brugtvognsmarkedet
De mærker, som så mange andre, den usikkerhed, som pt. præger danskerne. Der er ikke så meget gang i salget af nye biler, som man måske kunne tænke sig.

– Til gengæld er der stadig pænt gang i salg af brugte biler.

Den største interesse for nye biler lige nu de eldrevne modeller – bådeFord Kuga “Plug-In, som er en blanding af benzin- og elmotor, samt den rene elbil Ford Mustang Mach-E.  Der er dog også stadig mange, som foretrækker de almindelige benzin- eller dieselmodeller.

Det sidste nye på Ford-frontener den helt nye 100% elektriske Ford Transit, som netop er landet Kristian Odgaard.

Flyttehumøret var højt sidste weekend.

– Den er vi meget spændte på at vise frem til vores lokale erhvervskunder, lyder det.

– Men der er nu også stadig mange som foretrækker de almindelige benzin- eller diesel modeller.

Forventningen er at kunne invitere til Åbens Hus den 17.+18. september.