Gavekort for 75.000 kr. skal kickstarte detailhandlen i Nykøbing

I Nykøbing har den lokale Ford-forhandler Kristian Odgaard Aps. taget et aktivt valg om at støtte det øvrige erhvervsliv i byen. Derfor har virksomheden købt gavekort for 75.000 kroner til Mors Handel, som gives til de første 100 kunder, der køber en ny eller brugt bil inden den 1. maj i år.

Håbet er, at de i alt 100 gavekort kan være med til at kickstarte det lokale handelsliv, når coronarestriktionerne for detailhandlen lempes eller helt ophæves.

– Vi har jo også en butik, som trænger til at blive kickstartet. Interessen for nye og brugte biler har jo også været dalende, fortæller Kristian Odgaard fra Ford i Nykøbing om baggrunden for at investere i de mange gavekort.

Han glæder sig over, at gavekortene både kommer detailhandlen og bilkøberne til gode:

– Det er en win-win-situation, siger han.

Håbet er, at gavekortene hurtigst muligt kommer ud at arbejde i de lokale butikker. Derfor skal de også indløses allerede inden udgangen af juni i år – men det kræver naturligvis, at der igen bliver åbnet op for fysiske besøg i butikkerne.

Frygter ikke at brænde inde med gavekort – tværtimod
Selvom interessen for at købe ny bil har været for nedadgående, så er salget ikke gået helt i stå hos Ford-forhandleren på Mors. Kristian Odgaard er derfor heller ikke bange for at brænde inde med de 100 gavekort – tværtimod:

– Vores butik er ikke gået i stå. Vi sælger biler hver dag, og håber faktisk at vi får brug for at købe nogle flere gavekort, fortæller Kristian Odgaard. Han forventer at have uddelt de første 100 gavekort, og dermed have solgt de første 100 biler, i løbet af to-tre måneder.

– Slipper gavekortene op køber vi en ny sending, lyder det.

Vigtigt med lokal opbakning
Hos Mors Handel glæder handelschef Lisbeth Thrysøe sig over opbakningen fra Kristan Odgaard Aps.:

– Det betyder bare så meget, at vi står sammen i en svær tid. Og at en virksomhed som Kristian Odgaard Aps, der alt andet lige fortsat har gang i salget, har både tid, lyst og overskud til at hjælpe andre butikker og forretninger, som har det mere svært, kan jeg kun tage hatten af for, fortæller hun.

Kristian Odgaard Aps. solgte sidste år over 600 biler – nye som brugte. Under coronanedlukningen er bilhuset på Vesterbro lukket for besøg af privatkunder. Den lokale Ford-forhandler tilbyder dog både en online videofremvisning af bilerne, og kører også gerne bilen hjem til kunden, hvis der er et ønske om en prøvetur. Dette overholder naturligvis alle gældende restriktioner.

Forfatter

Related posts

Top