30.000 kroner i tidlig julegave til Assels Sillerslev Beboerforening

Assels Sillerslev Beboerforening har netop fået en tidlig julegave.

Nordea-fonden har nemlig bevilget 30.000 kr. i støtte til oprettelse af en såkaldt grejbank i Sillerslevhus.

– Vi er meget glade for , at Nordea-fonden har fundet vores projekt egnet til støtte. Vi er nu nået så langt med finansieringen af projektet, at vi kan gå i gang med etablering af grejbanken straks efter nytår, siger formand Kjeld Bak formand.

I 2018 overtog Morsø kommune det halvfærdige Sillerslevhus den store opgave med at gøre huset færdig, og finde nye anvendelsesmuligheder. I første omgang skal det bruges af skolerne og institutionerne i området, samt give varme og læ til vinterbaderne. Senere kan der måske findes muligheder for at turister og andre kan bruge huset.

– Projektet skal give børn et nyt læringsmiljø, hvor de ved selvsyn kan udforske naturen i og omkring Limfjorden, og derved få større forståelse af faunaen og dyrelivet i deres lokalområde, fortæller Kjeld Bak.

Flere børn, unge og voksne søger oplevelser i det fri, og der er en stigende interesse for den nære natur. Derfor zoomer Nordea-fonden ind på projekter, der sender flere ud i det fri.

– Det var derfor nærliggende at søge Nordea-fonden om støtte til dette projekt, som vi forventer vil blive brugt flittigt af skoler og andre på hele Sydmors, slutter Kjeld Bak

Forfatter

Related posts

Top