WWF European & African Cablepark Wakeboard Championship 2022 i Thy

Danmarks absolut første 5-stjernede internationale Europæiske Mesterskab i Wakeboard – I WWF European & African Cablepark Wakeboard Championship 2022 løber af stablen i Thy Cablepark fra på Søndag.

“Et Em i Danmark og så i hjertet af Thy er en enestående mulighed, som højst sandsynlig ikke vil komme igen de næste mange år.
Vi i Thy Cablepark er stolte og fyldt med ærefrygt og respekt for at skulle være værter for et så stort arrangement” – siger formand i Thomas Bruhn i Thy Cablepark.”
Eventet kickstartes på Store Torv i Thisted By søndag den 21. August kl. 18:00 hvor Elba sørger for livemusik efterfulgt af lidt officielle taler.
Derefter er der fælles march mod Thy Cablepark via den blå løber. Alle er inviteret til at gå med på turen sammen med de forskellige nationer, og naturligvis også sammen med det danske landshold.

“I kan til konkurrencen, som officielt begynder mandag den 22. august, forvente at opleve nogle af verdens bedste wakeboardere, Professionelle speakere, kulturaktiviteter, og en helt gennemført glæde over at vi som Thyboere får mulighed for at vise Thy fra den bedste side.” -afslutter Thomas Bruhn.

Frank Tingberg Hansen fra Dansk Vandski og Wakeboard forbund siger endvidere, at han er enormt stolt af, at en forening i Thy kan afholde så stor en event i Danmark og glæder sig samtidig over at der deltager et dansk landshold på hjemmebane i flere kategorier”.

Foreningen Thy Cablepark glæder sig til at se ca 200 udøvere fra 17 forskellige nationer samt en masse både internationale og lokale gæster til EM fra den 21. til 28. august 2022.
Der er gratis entre og en række lokale leverandører sørger for, at der kan købes noget lækkert at spise og drikke.

Program for konkurrencen kan findes i begivenheden på Facebook.

Forfatter
Top