Wakeboard Mors udvider med ny vandsport

Med 94.760 kroner i støtte fra Nordea-fondens Lokalpulje og 20.000 kr. fra Spar Nord fonden kan Wakeboard Mors nu tilføje endnu en aktivitet i foreningen – Stand Up Paddle (SUP).

Med SUP håber Wakeboard Mors at kunne skabe et nyt vandsportstilbud, som kan få folk ud på vandet og motionere, ud i naturen og ind i fællesskabet, uanset om man kommer som familie eller alene.

– Vi vil gøre vandet tilgængeligt og skabe en helt ny kultur. Udstyret er forholdsvis dyrt og derfor er det jo fantastisk at det til sommer bliver muligt at prøve og dyrke sporten uden selv at skulle investere. Støtten fra Nordea-fonden og Spar Nord Fonden er afgørende for, at denne drøm nu bliver en realitet, fortæller Inger Nielsen, kasserer i bestyrelsen i Wakeboard Mors.

Udover støtten fra de to fonde, er foreningen også begunstiget af, at en masse lokale sponsorer bakker op. Senest har Morsø Kommunes folkeoplysningsudvalg også besluttet at tildele foreningen 40.000 kroner fra kommunens udviklingspulje.

Trekvart år efter foreningen er blevet stiftet, er det lykkedes foreningen at rejse penge til at købe kabelanlæg og SUP-udstyr, men også at købe udstyr fra Thy Cable Park. Thyboerne får tingene tilovers, når der bliver opført permanente lokaler på Synopalhavnen.

Det drejer sig blandt andet om en sauna, træterrasser, containere til opbevaring og omklædning.

Går det, som foreningen håber, så kan der padles ud på Klosterbugten på et SUP-board fra 15. maj.

Man kan følge foreningen på Facebook, hvor der løbende vil blive informeret om åbning af henholdsvis SUP og wakeboard.

Foto: Wakeboard Mors

Forfatter

Related posts

Top