Vild forestilling vender tilbage

På lørdag er der igen mulighed for at opleve Limfjordsteatrets anmelderroste børneforestilling ”VILD” i teaterhuset på Frederikstorv i Thisted. Den er målrettet børn i 7-12- års alderen og handler om, hvordan man nogle gange kan have så meget energi i kroppen, at man bare må springe på sin cykel og spurte afsted. Helt ud i den vilde natur til alle de vilde væsner i vildmarken.
– Den handler om at have kroppen fuld af energi og følelser. Om at blive vildt glad, vildt bange, vildt fjollet, vildt vred – men også om, at man ikke er vild hele tiden. Kun en gang imellem, siger Steen Nedergaard Haugesen, der har instrueret forestillingen, og som også er kunstnerisk ansvarlig i teaterhuset i Thy.
”VILD” blev godt modtaget af Nordjyskes anmelder, der gav fem stjerner og bl.a. skrev, at de tre medvirkende leger, danser, spiller og snakker sig ”rundt om alle sider af vildskaben. Det gør de med energi og humor i en enkel og ret genial scenografi. Det er alt sammen elegant, finurligt og morsomt.”
Forestillingens medvirkende er alle bosat i Thy. Skuespiller Asger Kjær har medvirket i Limfjordsteatrets to seneste juleforestillinger samt i småbørnsforestillingen ”Forvandling” og er derudover undervisningsansvarlig på teatrets talentuddannelse. Danser og performer Stisa Søgaard medvirker ligeledes i ”Forvandling” og i vandringsprojektet ”MELLEMRUM THY”, hvor Limfjordsteatret er co-producent. Den garvede komponist og musiker Jimmy Nyborg spiller i indtil flere bands både lokalt og på den københavnske jazzscene – og medvirker desuden i teatrets seniorforestilling ”Jeg drømmer om en hvid jul”.
”VILD” spiller igen den 11. marts – denne gang i Limfjordsteatret på Mors.
Der er ledige billetter til begge dage, som kan bestilles på www.limfjordsteatret.dk og koster 40 kr. for børn og 70 kr. for voksne ekskl. gebyr.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top