– Vi har prioriteret kontinuitet

Lars Krarup fortsætter som assistenttræner i Mors-Thy Håndbold. Han har netop sat sin underskrift på en ny aftale, der binder ham til klubben i yderligere to år.

Administrerende direktør Hans Peter Jarl Madsen er glad for, at trænerteamet til de kommende sæsoner er på plads:

– Vi har prioriteret kontinuitet i assistenttræner-rollen, og den får vi ved fortsat at have Lars Krarup med ombord. Krarup har gennem efterhånden mange sæsoner været linket mellem de unge spillere, talenttruppen og ligaholdet. Det er gået godt, og vi tror på et kommende velfungerende samarbejde mellem ham og cheftræner Niels Agesen – så det vil vi naturligvis gerne fortsætte med, lyder det fra Hans Peter Jarl Madsen.

Også Lars Krarup glæder sig over at have fremtiden på plads:

– Helt enkelt er det i Mors-Thy Håndbold jeg gerne vil være, og efter 12 sæsoner i HF Mors og Mors-Thy Håndbold-regi, er det blevet ”min klub”. Jeg synes, at vi er nået et langt stykke med fokus på talentarbejdet og implementering heraf længere oppe i systemet, og det vil jeg fortsat gerne være en del af, siger Lars Krarup.

I denne sæson har han stået side om side om den norske Jonas Wille, som efter denne sæson skifter til svensk håndbold. Han afløses af Niels Agesen, der starter i klubben til sommer.

LÆS OGSÅ:

Krarup forlænger med Mors-Thy Håndbold

 

Forfatter

Related posts

Top