Vejdirektoratet skærper skiltning ved Vejlerne yderligere

Som beskrevet i sidste uge har trafikanterne haft mere end almindelig svært ved at følge skiltningen i forbindelse med det igangværende asfaltarbejde ved Vejlerne i Thy.

Vejdirektoratet erkendte i første omgang, at der i en vis grad var tale om mangelfuld skiltning, og fortalte senere, at nu var der kommet helt styr på skiltningen.

Alligevel endte flere bilister i løbet af i søndags med at køre mod kørselsretningen på den ensrettede del af strækningen hvor arbejdet udføres.

Strækningen, som skal have ny asfalt, ligger mellem krydset ved Gøttrupvej og Bygholm, hvor Vejlerne slutter mod vest. For at undgå kødannelse ved asfaltarbejdet spærres denne strækning for den østgående trafik, som ledes til omkørsel ad rute 569, Gl. Aalborgvej/Thistedvej. Den vestgående trafik bliver på rute 11/29, Bygholmvejlevej.

LimfjordUpdate.dk tog derfor igen kontakt til Vejdirektoratet, som mener at have løst problemerne én gang for alle:

– Vi sætter et ekstra skilt op i østenden af spærringen, der viser, at man skal køre i venstre vognbane. Derudover rykker vi omkørselsskiltet på rute 569 ved Industrivej i Fjerritslev frem inden svinget, så det bliver mere synligt, fortæller pressechef Martin C. Østergaard-Nielsen.

– Vi har også aftalt med Jammerbugt Kommune, at de klipper i bevoksningen foran den store tavle, der viser fra mod Aalborg og Aars samme sted, fortsætter han.

Derudover vil der blive sat skilte om om spærringen, når man kommer til rute 11/29 nede fra Feggesundfærgen.

– Jeg kan i øvrigt nævne, at en medarbejder fra Vejdirektoratet har kørt hele strækningen igennem i dag (mandag, red.) uden at møde modkørende. Til gengæld var der megen trafik på omkørselsruten i begge retninger.

– Vi håber, at det er tegn på, at trafikken selv er ved at finde derover. Der skal man jo heller ikke køre på fræset overflade og med nedsat hastighed, slutter pressechefen.

Vejarbejdet står på fire ugers tid endnu.

Forfatter

Related posts

Top