Vejdirektoratet mener at have fået skiltning på plads

I mandags startede et 5 uger langt asfaltarbejde ved Vejlerne i Thy.

Dårlig skiltning har dog betydet, at trafikanter i flere tilfælde har overset omkørselskiltene hvilket har været til stor gene for den øvrige trafik samt de folk der udfører arbejdet.

Sagen er nemlig den, at der på dele af strækningen er spærre for den østgående trafik, som ledes til omkørsel ad Rute 569 Gl. Aalborgvej/Thistedvej, mens den vestgående trafik har kunne fortsætte som normalt.

Efter flere henvendelser fra frustrerede trafikanter rettede redaktionen henvendelse til Vejdirektoratet, som allerede onsdag aften lovede at rette op på problemet.

Torsdag eftermiddag oplyser Vejdirektoratets pressechef Martin C. Østergaard-Nielsen, at:

– Der står i forvejen er permanent skilt på omkørselsruten, der henviser til Aalborg via Industrivej. Vi måtte dog konstatere, at dette skilt ikke blev aflæst som en del af omkørselsruten af nogle af trafikanterne. Derfor har vi suppleret det permanente skilt med et skilt, der tydeligt markerer omkørsel.

– Det gjorde vi allerede i går eftermiddags, og vi håber, at omkørselsruten nu er skiltet tilstrækkeligt tydeligt. Vi har i hvert fald ikke fået flere trafikant-henvendelser i dag, slutter han.

Forfatter

Related posts

Top