Varm dragebådssejlads i Nykøbing

Med pagajerne i hånden tørnede cirka 240 elever fra Morsø Handelsgymnasium og EUD/EUX Business ud på den årlige og legendariske dragebådssejlads på havnen i Nykøbing. Her dystede eleverne i alt fra forhindringsbane og bedste udklædning til rodeotyr og sejlads – alt sammen i kampen om sejren og ”Den gyldne pagaj”.

På trods af at kalenderen skriver september – og dermed efterår – var der kun sommerlige temperaturer at spore på havnen i Nykøbing til dette års dragebådssejlads. Det var med andre ord de perfekte rammer for afholdelsen af arrangementet, som også er et vigtigt bidrag til at ryste eleverne sammen på tværs af uddannelser, klasser og årgange.

-Jeg synes dragebådssejladsen er en rigtig god mulighed for at være sammen med sin klasse i nogle andre rammer, end man er vant til. Alle skolens elever glæder sig og kommer udklædte, og det skaber en god stemning hernede, fortæller Malou Østergaard fra N32(3.g).

Med et glimt i øjet tilføjer klassekammeraten, Jacob Bonde

-Det er jo en konkurrence, og jeg vil sige, at vores klasse, N32, godt kunne gå hen og vinde.

Sejren og ”Den gyldne pagaj” gik til 3.g-klassen, N32 – så Jacob Bonde fik ret.

Solen skinnede hele dagen fra en skyfri himmel, og det endte også med, at eleverne måtte køle sig ned med en tur i baljen.

Forfatter
Top