Valgplakaterne smuldrer: – Det er under al kritik!

I disse dage handler det for kandidaterne til kommunal- og regionsrådsvalget i næste måned om at gøre sig selv så synlige som overhovedet muligt.

Men for flere lokale kandidater fra Radikale Venstre er det sværere end som så. Ligesom rigtig mange partifæller har Bo Fink, der stiller op til Regionsrådsvalget og Annika Frøkjær Kanstrup og Jette Jepsen, der stiller op til kommunalvalget i henholdsvis Thisted og Morsø Kommune, fået leveret forkerte valgplakater fra LaserTryk.dk.

– Den virksomhed jeg bestilte plakater fra sendte mig en forkert leverance med opklæbede billeder i stedet for tryk. Jeg er grøn ud i valgkampens kunst og opdagede det alt for sent, fortæller Annika Frøkjær Kanstrup.

Annika Frøkjær Kanstrup

Plakaterne er ikke lavet til at modstå det danske efterårsvejr, og derfor ryger billederne af kandidaterne af. Tilbage står eller hænger en bar, hvid plade.

– Det er under al kritik, lyder det fra Annika Frøkjær Kanstrup, der nu er gået i gang med at pille de mange hvide plader uden billede på ned.

Også Bo Fink ærgrer sig:

Bo Fink, Radikale Venstre. Pressefoto

– Plakaterne blev bestilt hos Lasertryk via et link hos Det radikale Venstres landsorganisation, og der er mange andre kandidater rundt i landet, der døjer med samme problem, fortæller han.

Bo Fink har nu bestilt nye plakater hos et lokalt firma.

På Mors opdagede Jette Jepsen allerede ved leveringen af hendes valgplakater, at der var noget galt:

– De var dyngvåde da jeg fik dem. Jeg afviste at modtage dem da jeg som Annika (Frøkjær Kanstrup, red.) havde bestilt med direkte tryk og fik noget andet uden at være orienteret herom. Mange var helt opløst da jeg pakkede dem ud

Jette Jepsen havde ikke betalt sin regning før leveringen, som hun desuden nægtede at tage i mod. Ligesom Bo Fink har hun nu taget fat i en lokal virksomhed og bedt om hjælp:

– Jeg er blevet redet at Typographic, som hurtig kan levere flere til mig af de alternative valgplakater som står i rabatterne, fortæller hun.

Desuden har Jette Jepsen fået hjælp til at fremstille nogle hjemmelavede valgplakater, bestående af papkasser og gamle valgplakater fra hendes tid som medlem af Venstre.

 

Forfatter

Related posts

Top