Ung iværksætter kaster sig ud i nyt virksomheds-eventyr

Når omdrejningspunktet ikke er skolebænken på Thisted Gymnasium STX, er 18-årige Alen Durakovic’ fokus rettet mod den store iværksætterdrøm. Han har hertil startet virksomheden Thy-Mors Udendørs Rengøring. Virksomheden gør sig her i rengøring af fliser, facader, tage og tagrender.

– Det har bestemt ikke lagt i kortene, at jeg som 18-årig skulle rense fliser ved siden af min skolengang på STX, dog har iværksætterdrømmen altid været der, fortæller Alen
Durakovic. Virksomheden fik tildelt sit CVR 1/1/2023, men ideen har været der længe før. Her blev forarbejdet gjort, markedet analyseret, budgetterne lagt og realistiske målsætninger for
virksomhedens fremtid sat.

– Det mest krævende arbejde, har jeg lagt i månederne forinden lanceringen. Her har fokus været på at analyserer markedet for konkurrenter samt muligheder for virksomhedens videre udvikling ind i nærliggende brancher, fortæller Alen og fortsætter:
– Det har dertil været vigtigt for mig at kunne stoffet ud og ind – hvad end det har været angående arbejdsmetoder eller gældende lovgivninger inden for feltet.

Virksomheden er allerede nu online på www.tmur.dk

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top