Uddannelseschef på Teknisk Gymnasium Thisted stopper

Uddannelseschef Kent Kjær Urup Hansen har efter otte års ansættelse på Teknisk Gymnasium Thisted valgt at søge nye udfordringer. Han har under sin ansættelse sat et mærkbart aftryk på det tekniske gymnasiums udvikling, og det er således en højt skattet medarbejder, som EUC Nordvest nu skal have fundet en afløser for.

Til trods for at direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC Nordvest ærgrer sig over at miste en dygtig leder, er det også med en høj grad af stolthed, han nu kan videregive stafetten til en kommende uddannelseschef.

Det er nemlig et veldrevet, innovativt og topmoderne teknisk gymnasium, Kent Kjær Urup Hansens afløser står til at overtage. Et teknisk gymnasium med en god løfteevne, flotte eksamensresultater, høj gennemførselsprocent og med en god overgang til de videregående uddannelser.

Det er da også med en vis vemod, at Kent Kjær Urup Hansen forlader EUC Nordvest til fordel for en stilling som uddannelsesleder ved Erhvervsakademi Aarhus på datamatiker-akademiuddannelsen samt professionsbachelor-uddannelsen i softwareudvikling.
Jeg har været utrolig glad for min tid på EUC Nordvest. Jeg har haft en stor grad af frihed og selvbestemmelsesret og mulighed for at prøve en masse ting af. De udfordringer og muligheder, jeg har fået her, finder man ikke mange steder, og jeg sætter utrolig stor pris på den tillid, skolen har vist mig fra dag ét. Årene på EUC Nordvest har helt sikkert været med til at udvikle mig som leder og har givet mig stærke kompetencer på området – ikke mindst takket være samspillet og det gode samarbejde med Hans og alle de øvrige afdelingsledere. Jeg er bosiddende i Aarhus, og man kører altså ikke over 350 km. dagligt for at komme på arbejde, hvis ikke man er glad og trives med både stedet, kollegaerne og arbejdsopgaverne, lyder det fra Kent Kjær Urup Hansen.

Forfatter
Top