TrygFonden uddeler 117.000 kroner til lokale foreninger

TrygFondens regionale råd i Region Nordjylland har igen uddelt midler til tryghedsskabende projekter og aktiviteter i regionen. Flere foreninger rundt om i Thy og på Mors er blevet tilgodeset.

I alt der der blevet doneret 2.423.812 kr. til projekter, der skal fremme nordjydernes sikkerhed, sundhed og trivsel.

Med henblik på at skabe bedre sikkerhed på, i og ved vandet har både Foreningen Karby Kuber og Redsted Beboerforening fået tildelt hver 6.000 kroner. Derudover har Koldby Skole og Thyværkstedet i Thisted fået hhv. 2.920 kr. og 6.500 kr. til indkøb af refleksbånd og/eller cykelhjelme.

Sundhed er ligesom sikkerhed et kerneområde i TrygFonden. Målet er, at flere skal leve et længere liv præget af så få fysiske og psykiske gener som muligt. I den forbindelse har Sundby Mors Havn fået stillet 7.500 kroner i udsigt til førstehjælpskurser eller -udstyr.

Også i forhold til at skabe øget trivsel har en række lokale foreninger modtaget støtte. Det gælder for Sydthy Rideklub i Hurup som modtager 8.858 kroner og Kirkens Korshær i Thisted, som har fået stillet 80.000 kroner i udsigt.

Desuden er der afsat 75.000 kroner til Ungdommens Røde Kors i Nordjylland. Disse penge skal bruges på ferielejre.

Du kan se alle nordjyske projekter, som har fået støtte ved at klikke HER.

Næste frist for ansøgning om midler hos TrygFondens regionale råd i Region Nordjylland er den 1. september 2021. Læs mere om ansøgningsforløb og -kriterier HER.

Foto: URBANlab nordic

Forfatter
Tags

Related posts

Top