To unge mænd anholdt: Hærværk, våben og stoffer

I en tidligere udgave af artiklen fremgik det, at der var tale om to 19-årige mænd. De er dog kun 18 år, hvilket er blevet rettet til i nedenstående

To unge mænd på 18 år fra hhv. Aalborg og Bornholm blev natten til torsdag anholdt i Thisted – den ene blev endda anholdt to gange førend politiet fik nok.

Sagen starter på Dragsbækvej i Thisted kl. 00.26 hvor politiet fik en anmeldelse om, at de to unge mænd var i færd med at knuse nogle ruder i en villa. Til det blev brugt både sten og en skraldespand. Da patruljen kom frem stak de to mænd af – den ene til fods og den anden på knallert.

Den ene mand blev fundet kort derfra, hvor han gemte sig bag nogle biler. Han blev anholdt og sigtet for hærværk. Dog nægtede han i første omgang at oplyse sin identitet til politiet, hvilket han er blevet sigtet for jf. retsplejeloven. Derudover er han sigtet for fornærmelig tiltale mod betjentene ved bl.a. at have kaldt dem “røvhuller”. På sig havde han en stor saks, og er derfor blevet sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Den 18-årige, som er fra Aalborg, blev efterfølgende anholdt, men det skulle vise sig ikke at blive sidste gang at han kom i hænderne på politiet.

Knojern og foldekniv
Kl. 01.07 blev politiet kaldt til endnu et rudeknuseri, denne gang på Møllevej. Da patruljen kom frem, kom aalborggenseren løbende imod betjentene og forsøgte at stikke af. Han blev dog hurtigt løbet op og anholdt igen. Denne gang blev han kørt i detentionen i Holstebro.

I et skur kort derfra fandt betjentene den 18-årige bornholmer, som sad og gemte sig. Også han blev anholdt og sigtet for hærværk. Desuden er han sigtet for overtrædelse af våbenloven idet han var i besiddelse af både et knojern og en foldekniv. Derudover vil han blive sigtet for salg af narkotika, idet han blev fundet i besiddelse af 51 gram hash.

Også han blev kørt til detentionen i Holstebro, hvor politiets jurister i skrivende stund overvejer om der skal rejses tiltale.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top