To unge kvinder fra Thy nomineret til iværksætterpris

Når dette års vinder af Ernst & Youngs iværksætterpris skal findes, er Thy-virksomheden Toft & Hove Kommunikation blandt de nominerede virksomheder i Nordjylland.

Hvert år hylder revisionsfirmaet Ernst & Young vækstvirksomheder igennem deres verdensomspændende konkurrence EY Entrepreneur of The Year.

I Danmark er konkurrencen opbygget på den måde, at der kåres en vinder i hver region, som kommer videre til en landsfinale. Det er blandt de nordjyske virksomheder, at kommunikationsbureauet Toft & Hove Kommunikation er nominerede.

Kriterierne for at blive nomineret er blandt andet, at virksomheden har vist et solidt forretningsgrundlag og er skalerbar:

”Vi er imponerede over alle de spændende virksomheder, heriblandt Toft & Hove Kommunikation ApS, der er nomineret til EY Entrepreneur Of the Year 2023 i kategorien Startup/Scaleup i region Nordjylland. Disse innovative virksomheder har alle bevist, at de har en solid forretningsmodel og potentiale for skalerbarhed. Det er virksomheder som disse, der er med til at skabe en stærk og positiv forretningskultur i Nordjylland og inspirere andre til at følge deres iværksætterdrømme,” siger Lasse S. Nielsen, der er konkurrenceansvarlig fra EY i Nordjylland.

En ambitiøs virksomhed
Da de to ejere af Toft & Hove Kommunikation fik beskeden om, at de var nomineret, blev de overraskede:
“Da telefonen ringede, og vi fik at vide, at vi var blevet nomineret til denne pris, blev vi meget overraskede og glade. Vi synes, at det er en stor anerkendelse at få, og vi er utroligt stolte af nomineringen. Det giver helt klart endnu mere blod på tanden fremadrettet,” siger Dorte Toft Pedersen, ejer af Toft & Hove Kommunikation

Og når man spørger de to kvinder om, hvorfor, de tror, de er nomineret i konkurrencen, svarer de:
“Vi tror, vi er nomineret, fordi vi er to unge kvinder, der er flyttet tilbage til Thy og har vist, at det er muligt at starte og drive en sund virksomhed, hvor der er plads til alt det andet, der også fylder i livet. Vi har vist, at der er stor efterspørgsmål på netop den måde, vi arbejder på, hvor vi vægter den nære og personlige relation til vores kunder højt,” siger Louise Hove Sørensen.

Siden de to kvinder startede virksomheden for to år siden, har de haft travlt. I dag samarbejder de med kunder både i Thy men også uden for kommunegrænsen, hvor de løser en bred vifte af kommunikations- og markedsføringsopgaver med særligt fokus på tekstforfatning.

Regionskåringen finder sted mandag den 30. oktober i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Foto: Pressefoto

Forfatter
Top