To Thy-virksomheder bliver til én

De to Thisted-virksomheder Skilteriet og Skilte Partner bliver til én fælles virksomhed. Både nye og gamle kunder vil få glæde af opkøbet, hvor erfaring, kapacitet og ekspertise nu samles under Skilte Partners blå faner, lyder det.

Det er Jonas Stentoft fra Skilte Partner har købt Skilteriet af Helle Mortensen som har drevet virksomeden de sidste 21 år, pr. 1. januar. Helle Mortesen fortsætter i virksomheden – blot som menig medarbejder.

– Jeg vil rigtig gerne fremtidssikre mine kunder, så de i mange år frem har en dygtig leverandør her i området. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er lidt oppe i årene, så det er dejligt, at min virksomhed nu er blevet overtaget af en ung mand som Jonas, og at jeg som almindelig ansat får mulighed for at servicere både nye og gamle kunder, fortæller Helle Mortensen.

Dygtige skilteteknikere hænger ikke på træerne
Jonas Stentoft og Skilte Partner skulle ikke tænke sig om mange gange, da forslaget om et opkøb kom på bordet.

– Jeg har rigtig meget at lave, og det at få en kollega og en sparringspartner, der har så meget erfaring – det er guld værd. Både for mig og mine kunder. Dygtige og højt kvalificerede skilteteknikere hænger ikke på træerne, så jeg er meget glad for, at Helle har lyst til at være en del af Skilte Partner.

Med Jonas Stentoft og Helle Mortensen samlet under ét tag, kan virksomheden trække på endnu flere kompetencer i værktøjskassen:

– Vi er dygtige til forskellige ting, siger Jonas Stentoft og peger på, at Helle Mortensen blandt andet tilfører en ekspertise i tekstiltryk, til Skilte Partner, mens Skilte Partner laver storformat print, som Skilteriet ikke tidligere har haft i eget hus.

Forfatter
Top