TLR i Thy: Prædikant kræves undersøgt for kvaksalveri

Flere politikere kræver nu, at den kristne prædikant Torben Søndergaard, hvis bevægelse The Last Reformation (TLR) holder til på den nu lukkede Thylands Idrætsefterskole, fra TV 2-dokumentaren ’Guds bedste børn’ bliver undersøgt for det, der populært kaldes kvaksalveri.

Det skriver TV2.

Det sker blandt andet efter overlæge Henrik Rindoms advarsel om, at Torben Søndergaard opfordrer psykisk syge patienter til at stoppe med at tage deres medicin.

Ifølge loven kan ”en person, der uden autorisation behandler syge og i den forbindelse udsætter nogens helbred for påviselig fare, straffes med bøde eller fængsel i indtil fire måneder”.

Afviser kritik
Torben Søndergaard svarede onsdag aften selv på kritikken i ’22 Nyhederne’ på TV2. Her afviste han, at skulle have opfordret folk til at droppe deres medicin.

– Jeg tror ikke, at løsningen kun er medicin. Medicin kan hjælpe. Danskerne lever i synd, vi er adskilt fra Gud. Vi har brug for Jesus Kristus. Han døde på korset for at tilgive os. Det er det, jeg taler om, og det er det, som folk har brug for at høre. Og det virker, fortalte Torben Søndergaard.

Videoklip fra The Last Reformation’s YouTube-kanal:

Foto: Screendump/Youtube

Forfatter

Related posts

Top