Tidligere produktionsskole sat til salg

Den bygning, der tidligere husede Thy Produktionsskole, er netop sat til salg i offentligt udbud. Og der er allerede stor interesse for erhvervslokalerne der er beliggende på Gl. Sjørringvej 34A i Thisted.

Det er FGU Nordvest, der står bag salget af bygningen, som skolen fik i hænde i forbindelse med den virksomhedsoverdragelse, der skete da man indlemmede en række tidligere uddannelsestilbud i FGU Nordvest. Når bygningen nu sættes til salg, skyldes det, at man har valgt at placere FGU Nordvests afdeling i Thisted på Kronborgvej 121, hvilket giver skolen en central placering i det allerede eksisterende uddannelsesmiljø i området.

Således har FGU Nordvest ikke brug for erhvervslokalerne på Gl. Sjørringvej, der derfor nu er sat til salg.

– Erhvervsbygningen på Gl. Sjørringvej er på ca. 1.600 kvm. Den er velindrettet med to reelle produktionslokaler, i form af et smedeværksted og et tømrerværksted, ni gode kontorlokaler, lagerplads samt industrikøkken og kantine med plads til ca. 80 personer. Hertil kommer parkeringsareal foran og langs siden af bygningen, fortæller IT- og Bygningsansvarlig Kristian Brøndum fra FGU Nordvest.

Budfristen løber frem til mandag d. 9. december, kl. 9.00, så man kan stadig nå at være med i opløbet. Udbudsmaterialet kan rekvireres via FGU Nordvests hjemmeside: www.fgunordvest.dk/offentlig-udbud/.

Forfatter

Related posts

Top