Thys erhvervsliv bakker op om ”Handel med Hjertet Akademiet”

Såvel erhvervslivet som handelslivet i Thy bakker massivt op omkring ”Handel med Hjertet Akademiet”, der lige nu har 60 ansatte i butikker og serviceerhvervene mv. på skolebænken for at hæve kundeoplevelserne endnu mere, når man besøger Thy. Projektet er endnu et bevis på, at Thy løfter i flok, når det skal nås gode resultater.

Hos Dragsbæk, der blandt andet producerer BAKKEDAL, var Adm. Direktør Christian Munk ikke et sekund i tvivl om, at man ville støtte.

– Hos Dragsbæk bakker vi op om ’Handel med Hjertet i Thy’. Vores skønne vindblæste egn skal fortsat være et attraktivt område at bo i eller lægge vejen forbi. Det ved vi, at det lokale handelsliv bl.a. har stor betydning for. Derfor står vi sammen og vender modvind til medvind, siger Christian Munk.

Det er Tage Gamborg Holm, Statsautoriseret revisor & partner i revisionsfirmaet RSM, helt enig i.

– RSM Danmark støtter op om “Handel med Hjertet Akademiet” fordi uddannelse af medarbejdere har stor betydning for en virksomheds udviklingsmuligheder. Vi kender det fra vores egen virksomhed. Vores medarbejdere er under konstant uddannelse, hvilket er nødvendig for at kunne udvikle sig som person og for at kunne udvikle virksomheden. Jeg håber, at Thy Detailforums tiltag vil give butikkerne i byerne i Thy, mulighed for kunne udvikle sig og dermed blive det foretrukne valg, når man som forbruger skal foretage sine indkøb. Det er nu en gang sjovere at være en del af en virksomhed, der har succes, siger Tage Gamborg Holm.

Positive deltagere
”Handel med Hjertet Akademiet” er blevet vel modtaget. Lige nu er 60 ansatte i butikker samt fra hoteller og restauranter mv. i gang et dagligt intenst kursusforløb, der med få minutters indsats om dagen, giver med læring i lyntempo. Kurserne foregår på arbejdspladsen typisk inden, man slår dørene op.

Netop den lokale undervisning har været afgørende for Daniel Smalbro Pedersen fra Skoringen, der har seks medarbejdere med på kurset.

– Vi har valgt at deltage med seks medarbejdere fordi kursusforløbet er smidigt på den måde, at undervisningen foregår på arbejdspladsen, og vi er fri for at tage personale ud af den daglige drift. Det synes jeg er en fantastisk god måde at gøre det på. På den her måde kan mange flere ansatte få glæde af tilbuddet end, hvis man skulle tre dage afsted på kursus i Aalborg eller et andet sted, siger Daniel Smalbro Pedersen.

Han har store forventninger til udbyttet af kursusforløbet.

– Vi føler egentligt, at vi er rigtigt godt med, når det kommer til at skabe den gode kundeoplevelse. Men vi kan alle blive. bedre. Kurset skulle derfor gerne være med til at udvikle os til at højne kundeoplevelsen endnu mere, siger Daniel Smalbro Pedersen.

I Thy Detailforum er man glade for modtagelsen af det nye tiltag.

– Det er første gang, vores medlemmer via et godt samarbejde med EUC Nordvest, får mulighed for at deltage i et decideret uddannelsesforløb målrettet detailhandlen, hotel & restauranter mv. Falder det hele fornuftigt ud, og det tyder de foreløbige meldinger på, at det gør, kigger vi selvfølgeligt ind i en fortsættelse af ”Handel med Hjertet Akademiet” og en ny runde undervisning på et senere tidspunkt, siger Handelschef Michael Vendelbo, Thy Detailforum.

Den første 100 dages undervisningsrunde slutter i starten af juni, hvor afslutningen markeres med overrækkelse af diplomer.

Foto: John Chnobrich

Forfatter
Top