Thisted Forsikring og Mors-Thy Håndbold fornyer og forlænger hovedsponsoraftale

Når den nye sæson starter efter sommeren, er Thisted Forsikring fortsat hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold, når de blå helte løber på banen for at kæmpe i landets bedste håndboldrække.
”Vi er glade for at kunne fortælle, at vi har indgået en 3-årig forlængelse af aftalen med Mors-Thy Håndbold. Vi kigger ind i nogle spændende sæsoner hvor der kommer nye, stærke kræfter til klubben. Så vi kan se frem til mange nye gode oplevelser på vores hjemmebaner i Thisted og Nykøbing,” udtaler Dennis René Petersen, administrerende direktør i Thisted Forsikring.
Faktisk stod den nu tidligere hovedsponsoraftale til først at udløbe med udgangen af den kommende sæson. Men et fælles ønske om at opruste både sportsligt og administrativt som har gjort, at Thisted Forsikring og Mors-Thy Håndbold har været ved forhandlingsbordet før tid og indgået en ny aftale. Aftalen er sammen med andre sponsorers bidrag med til at gøre det muligt, at spillere som Henrik Toft Hansen, Frederik Tilsted og Henrik Tilsted vender hjem til klubben. Den netop indgåede aftale er den ubetinget største sponsoraftale i Mors-Thy Håndbolds historie.
”I den sportslige strategi for 2025 har Mors-Thy Håndbold et klart mål om at tage ambitionerne et niveau opad. Med den nye hovedsponsoraftale er Thisted Forsikring stærkt medvirkende til at skabe fundament for at opnå dette mål. Vi sætter meget stor pris på deres støtte og det tætte samarbejde, som bidrager kraftigt til at vi kan have ligahåndbold i Thy og på Mors,” fortæller salgsdirektør, Hans Peter Jarl Madsen og administrerende direktør, Sigurd Skovborg – begge fra Mors-Thy Håndbold.

Til kamp for lokale fællesskaber
Thisted Forsikrings sponsorat af Mors-Thy Håndbold er et langvarigt samarbejde som startede med stiftelsen af Mors-Thy Håndbold tilbage i 2007. I forbindelse med en truende konkurs i klubben i august 2012 hævede Thisted Forsikring sit bidrag og gik fra at være topsponsor til at blive delt hovedsponsor. I 2014 blev Thisted Forsikring så ene-hovedsponsor i det lokale håndboldflagskib.
De blå helte på banen sikrer gode oplevelser i hallen – for alle størrelser. I lokalsamfundet er der et stort fællesskab i at støtte Mors-Thy Håndbold. Derfor ligger der også en vigtig opgave i at fremtidssikre klubben.
Her bidrager Thisted Forsikring ikke kun med hovedsponsoratet i Mors-Thy Håndbold. Det lokale forsikringsselskab sponsorerer også de to moderklubber Thisted IK og HF Mors samt det vigtige talentarbejde som sker i Mors-Thy Håndbold Akademi samt fanklubben Bette Balkan, der altid sikrer god opbakning af håndboldheltene.
”Vi ligger i vores DNA støtte lokale foreninger og fællesskaber, da det skaber muligheder for et aktivt og begivenhedsrigt liv for alle os som bor og lever i området,” siger administrerende direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.
Thisted Forsikring sponsorer en stor pallette af foreninger og initiativer i både Nord-, Midt- og Vestjylland. Derudover uddeler de hvert år penge til gode initiativer og foreninger gennem Danmarks Rygrad – en årlig støtteuddeling. Sidste år sagde vi tak til de frivillige. I år hylder vi fællesskabet og de oplevelser og det sammenhold, vi får, når vi er en del af et fællesskab.
Danmarks Rygrad kører over sommeren, og uddelingen af pengene finder sted i slutningen af august og starten af september.

Foto: Ole Geerthsen

Forfatter
Top