Thisted FC skriver kontrakt med Jonas Hansen

22-årige Jonas Hansen er en ombejlet herre, og Thisted FC er glade for, at den unge profil har valgt at blive på Lerpytter.
– Jonas er en spiller, vi har været glade for i Thisted FC i lang tid. Han er en utrolig dygtig forsvarsspiller med nogle gode spidskompetencer, og vi tror på, at vi kan videreudvikle disse sammen. Vi føler lidt, at Jonas er en af vores egne, selvom han først kom til Thisted FC som U17 spiller.

– Der har været interesse for Jonas, så derfor er vi stolte over, at han valgte Thisted FC fremfor andre muligheder”, siger sportschef, Peter Bechmann.

Jonas Hansen ser frem til forårsæsonen

Hovedpersonen selv er også utrolig begejstret for kontrakten og er topmotiveret for at fortsætte i klubben.

– Jeg er glad for, at klubben tror på mig, og ser et potentiale i mig. Især glæder jeg mig over Daniel (Kristensen, red) som træner. Han er dygtig, og jeg tror på, at samarbejdet med ham bliver rigtig godt. Det er dejligt at have fremtiden på plads, og signingen er uden tvivl med til at give mig et selvtillidsboost. Jeg er motiveret, og jeg glæder mig blot til at fortsætte i klubben, siger Jonas Hansen.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter
Top