Thisted By laver byfest med halsbrækkende stunts

Der bliver noget for hele familien, når Thisted By inviterer til byfest i det centrale Thisted fredag den 2. og lørdag den 3. juni. Målet er at skabe en ny form for Open by Night, hvor programmet er spækket med oplevelser for hele familien.

Halsbrækkende motocross på Store Torv

Et af programmet højdepunkter finder sted fredag den 2. juni, når den danske Freestyle motocross legende Alex Porsing indtager Store Torv.

Porsing er kendt for sine halsbrækkende stunts, der har gjort ham verdenskendt. Han vandt ”Danmark Har Talent” på TV2 i 2019. Samme år blev Porsing den første person i verden til at hoppe en motorcykel på en stålrampe med bind for øjnene. I 2020 blev han den første person i Europa, der har backflippet en 45 meter rampe til jord landing.

Porsing vil lave en lang række stunts på sine motocross-maskiner, ligesom han slutter af med den helt store svævetur i op imod 2. sals højde hen over dele af Store Torv.

Alex Porsing optræder tre gange i løbet af fredag – nemlig kl. 15. -17. og 19.00. Efter hans sidste optræden kl. 19.00, vil Alex Porsing deltage i et talkshow, hvor tilskuerne får rig mulighed for at få svar på sine spørgsmål.

J. P. Jacobsens Plads er for børnene

Der er også tænkt på børnene til byfesten.

J. P. Jacobsens Plads ved Føtex omdannes til et børneområde, hvor bliver masser af spændende aktiviteter for børnene.

De kan blandt andet tage sig en tur i den store Hurlumhej Hoppeborg eller en tur på Cirkus Legepladsen, hvor børnene kan se og lære, hvordan man jonglerer og lave forskellige former for artisteri. Begge aktiviteter er på pladsen både fredag og lørdag

Børnene skal ikke snydes for deres helt eget stuntshow. Dynamike vil lave spændende stunts i børnehøjde, og optræder fredag på J.P. Jacobsens Plads og rundt omkring i byen lørdag formiddag – i øvrigt sammen med De 4 Magiske Feer.

Musik i hele byen

Byen kommer til at genlyde af musik både fredag og lørdag.

Thisted By har bestræbt sig på at sprede musikken bedst muligt i midtbyen.

Mr. Hollywood spiller fredag kl. 17.-18.30 og 20.15 på toppen af Vestergade. The Young Ones indtager Havnetorv kl. 18-19.30 og 20.25, mens Række 2 ½ spiller på Store Torv kl. 18.15, 19.45 og 20.45.

Lørdag spiller Teodor på Store Torv kl. 10.30-13.30.

– Vi har ønsket at skabe så meget liv, så mange steder i byen som muligt. Det er baggrunden for, at aktiviteterne er placeret i Thisteds forskellige åbne rum. Vi har bestræbt os på at iscenesætte oplevelser, som afløsning for Open by Night. En byfest er byens fest – fællesskabets fest, og vi håber, at rigtigt mange vil kigge forbi og få nogle gode oplevelser, siger Handelschef Pernille Damgaard.

Fredag har butikkerne åbent til 21.00 med masser af spændende tilbud og lørdag er det åbent til 14.00.

Forfatter
Top