Stort lysende rensdyr har indtaget Nykøbing

Takket være en donation på 15.000 kroner fra Løvbjerg Supermarked, troner et næsten 5 meter højt, lysende rensdyr nu majestætisk frem i gågaden i Nykøbing.

-I en situation, hvor vi alle sammen er påvirket af Covid-19, er der ekstra brug for hygge og god julestemning. Det vil Løvbjerg Supermarked ekstraordinært gerne være med til at sørge for til gavn for hele øen, siger købmand Bjarne Smedegaard.

Derfor skænker Løvbjerg i samarbejde med KFI en donation på 15.000 kroner til Mors Handel til glæde for borgerne og til gavn for de lokale butikker i byen.

KFI Erhvervsdrivende Fond arbejder for at styrke den frie købmands position, og har lanceret en uddelingspulje, hvor købmændene kan ansøge om penge, der kan sætte skub i eller understøtte juleaktiviteter og hygge i lokalområdet. Købmændene kan ansøge om op til 25.000 kroner.

– Vi er utrolig glade og taknemmelige for den generøse donation. Vi har besluttet, at der skal spredes endnu mere julestemning over vores gågade, og vi har derfor placeret et kæmpe lysende rensdyr på Kirketorvet, fortæller handelschef Lisbeth Thrysøe.

Forfatter

Related posts

Top