Stor erhvervsdag i Thy afholdes i Hanstholm

Den 13. juni afholder Thy Erhvervsforum, i samarbejde med Thisted Kommune og Hanstholm Havn, for første gang en erhvervsdag Thy. Her sættes der fokus på det lokale erhvervsliv og højaktuelle emner.

Kl. 6.30 starter dagen i hallerne hos Hanstholm Fiskeriauktion, hvor det er muligt at få et unikt indblik i, hvordan Danmarks førende fiskeriauktion foregår.
Derefter byder dagen på et spændende program fordelt på forskellige lokationer i Hanstholm.
– Vi har valgt Hanstholm som lokation, da det er oplagt, med alle de udviklingsmuligheder der er herude – både i forhold til etablering og drift af virksomhed. Vi tror på, at dagen kan være medvirkende til at styrke samarbejdet på tværs af brancher og samtidig vise en bid af alle de spændende virksomheder, vi har i Thy, siger Lisbeth Bang Nielsen, Erhvervschef hos Thy Erhvervsforum og tilføjer:
– Jeg er stolt over, at det er lykkedes at stable denne dag i erhvervslivets tegn på benene og har mærket en fantastisk opbakning både fra virksomheder, havnen og Thisted Kommune. Vi har et erhvervsliv i Thy med så mange muligheder, og det skal vi med denne dag sætte fokus på, siger Lisbeth Bang Nielsen.

Spændende emner på programmet
Efter de morgenfriske har besøgt fiskeriauktionen foregår resten af dagens program hos to af havnens større virksomheder Sashimi Royal og Teksam. Derudover skal det nye baglandsareal naturligvis også besøges, hvor vi blandt andet skal høre om virksomheden Stevedore. Efterfølgende vil være frokost på Hanstholm Fyr. På de forskellige lokationer vil der være spændende og yderst relevante oplæg med fokus på bl.a. forretningsudvikling, den grønne omstilling og automatisering i industrien.

– Vi glæder os til at byde alle interesserede velkommen til erhvervsdag her i Hanstholm. Vi håber på at kunne give et indblik i det enorme potentiale, der også er her på havnen – både i forhold til at vi i fremtiden, udover at være Danmarks førende fiskerihavn, skal være en betydelig godshavn og en stærk spiller på markedet for den grønne omstilling, siger havnechef hos Hanstholm Havn, Søren Zohnesen.

For alle erhvervsinteresserede
Dagen er for alle med en interesse i erhvervslivet i Thy.
– Vi håber på at se både lokale og folk udefra. Det kan både være virksomhedsejere, medarbejdere, erhvervsorganisationer og andre, som måtte have en interesse i erhvervslivet i Thy og dets muligheder, siger Lisbeth Bang Nielsen.
Erhvervsdagen er den første af sin slags. Planen er, at der fremadrettet hvert år skal afholdes en erhvervsdag i Thy med en ny lokation hvert år og med aktuelle emner på dagsordenen.

Foto: Bjarne Nørby

Forfatter
Top