Stoffer, slagsmål og spiritus: Travl weekend for politiet

– Man er begyndt at gå i byen igen, konstaterer politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jensen, da han er færdig med at gennemgå weekendens døgnrapporter på det daglige telefonmøde med lokalpressen.

Fredag aften klokken 23.19 kom to ungersvende op at toppes under en fest på Morsø Gymasnium. Det endte med at koste en 18-årig mand fra Mors en flænge under det ene øje og en bule i panden. En 17-årig dreng fra Thy er i den forbindelse med blevet sigtet for at have slået morsingboen to gange med knyttet næve i ansigtet.

Lørdag aften ved 20-tiden lagde en beruset 37-årig mand fra Thy op til slagsmål på værtshuset Lagunen i Bedsted. Han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og fik desuden et forbud mod at vise sig på beværtningen de næste to år.

To timer senere, ved 22-tiden, blev en patrulje kaldt til Cafe Stalden i Klitmøller, hvor en 36-årig mand fra Sverige teede sig uhensigtsmæssigt. Han er derfor blevet sigtet for overtrædelse af restaurationsloven ligesom han har fået et forbud mod at vise sig på stedet de kommende år. Desuden blev han sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand, idet han råbte “go fuck yourself” til de fremmødte betjente.

Fire minutter før lørdag blev til søndag blev en 41-årig mand fra Thy sigtet for spirituskørsel. Han blev standset på Østerbakken i Thisted.

Kl. 01.33 natten til søndag blev en bare 15-årig pige sigtet for at være i besiddelse af joint, da politiet kiggede nærmere på den bil, hun var passager i. Bilens fører – en 19-årig mand fra Thy – viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer. Han er derfor blevet sigtet for at køre bil i påvirket tilstand.

Et kvarter senere var politiet i aktion på Dampmøllen i Thisted. Her var to mænd fra Mors på hhv. 19 og 21 år kommet op at slås med hinanden. De er sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og blev samtidig tildelt en 2-årig karantæne fra stedet. Den 21-årige blev desuden sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, fordi han ikke ønskede at oplyse sit navn til politiet.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top